Anna & Isak

Skärgårdsbröllop är bland det vackraste jag vet. Doften, vyerna och ljuden. Och Anna ja hon fick sin prins en augusti på Ekensdal i Stockholms skärgård. Vilken dag de fick med utomhusvigsel under björken, en vän som flög in från Norge för att hålla i ceremonin, fest i båttema och fest hela natten lång! 

Klänningen är en elegant dröm som bruden tillsammans med SensibleM tillsammans jobbat fram till detta skärgårdsbröllop. 

Hår och make av fantastiskt duktiga Camilla Järvås

Foto: Evelyn Wallin

Älskar du vad du ser?

Låt oss jobba tillsammans

För porträtt, familj- eller företagsfotografering kontakta Evelyn direkt på hello@evelynwallin.se

Kontakta mig! Jag vill lära känna er, er historia, era planer och hur jag kan hjälpa till. 
Om ni älskar det jag gör och undrar något är jag bara ett mail bort.Det går bra att fylla i formuläret på svenska.

Vald siffra: 0