Portfolio

Portfolio med min specifika artistiska uttryck och stil.

Följ mig gärna på instagram för ytterligare bilder och inspiration.

5/5
"Vi hade sett fotografier av Evelyn tidigare och när Joachim friade till mig så var det det första jag kom att tänka på när vi började planer. -jag vill ha Evelyn som fotograf.Det var väldigt tryggt att ha med Evelyn på vår dag. Hon såg till att alla väsentliga foton togs och var öppen för våra förslag. Det var lätt att kommunicera och Evelyn förstod vad vi menade när vi inte själva riktigt visste.Vi rekommenderar Evelyn varmt som fotograf till alla typer av event och som bröllopsfotograf var hon lugnt, professionell och metodisk i ditt arbete."Joachim & Maria
Evelyn Wallin Photography Stockholm elopement
Joachim och Maria
5/5
"Evelyn är otroligt professionell och enormt duktig fotograf. Jag vill ge mina bästa rekommendationer och skulle jag/vi behöva en fotograf igen så är hon den enda alternativet för oss. Jag är så grymt imponerad av hennes foton och härliga bemötande."
Evelyn Wallin Photography Stockholm bröllopsfotograf och elopements
Malin & Gareth
5/5
"Evelyn fångade oss så magiskt bra på vår stora dag. Hon lyckades fånga våra känslor exakt så som det kändes och hon skapade ett magiskt vackert ljus i bilderna, precis perfekt. Fotoovana som vi är, blev vi såå väl omhändertagna och guidade av Evelyn. Vi kan inte få nog av att titta på de vackra bilderna och vi kan varmt rekommendera Evelyn som bröllopsfotograf."
"Evelyn fångade oss så magiskt bra på vår stora dag.  Hon lyckades fånga våra känslor exakt så som det kändes och hon skapade ett magiskt vackert ljus i bilderna, precis perfekt.  Fotoovana som vi är, blev vi såå väl omhändertagna och guidade av Evelyn. Vi kan inte få nog av att titta på de vackra bilderna och vi kan varmt rekommendera Evelyn som bröllopsfotograf."
Anna & Isak

Älskar du vad du ser?

Låt oss jobba tillsammans

För porträtt, familj- eller företagsfotografering kontakta Evelyn direkt på hello@evelynwallin.se

Kontakta mig! Jag vill lära känna er, er historia, era planer och hur jag kan hjälpa till. 
Om ni älskar det jag gör och undrar något är jag bara ett mail bort.Det går bra att fylla i formuläret på svenska.