Portfolio

Portfolio med Evelyn Wallin specifika artistiska uttryck och stil.        

För att se vad andra par säger om Evelyn, kika in under Omdömen
Följ mig gärna på instagram för ytterligare bilder och inspiration.

Portfolio

Vad kunder säger om mig

Maria & Joachim

“Vi hade sett fotografier av Evelyn tidigare och när Joachim friade till mig så var det det första jag kom att tänka på när vi började planer. -jag vill ha Evelyn som fotograf.

Det var väldigt tryggt att ha med Evelyn på vår dag. Hon såg till att alla väsentliga foton togs och var öppen för våra förslag. Det var lätt att kommunicera och Evelyn förstod vad vi menade när vi inte själva riktigt visste.

Vi rekommenderar Evelyn varmt som fotograf till alla typer av event och som bröllopsfotograf var hon lugnt, professionell och metodisk i ditt arbete.”

Anna & Isak

“Evelyn fångade oss så magiskt bra på vår stora dag. 

Hon lyckades fånga våra känslor exakt så som det kändes och hon skapade ett magiskt vackert ljus i bilderna, precis perfekt.

 Fotoovana som vi är, blev vi såå väl omhändertagna och guidade av Evelyn. Vi kan inte få nog av att titta på de vackra bilderna och vi kan varmt rekommendera Evelyn som bröllopsfotograf.”

Malin & Gareth

“Evelyn är otroligt professionell och enormt duktig fotograf. Jag vill ge mina bästa rekommendationer och skulle jag/vi behöva en fotograf igen så är hon den enda alternativet för oss. Jag är så grymt imponerad av hennes foton och härliga bemötande.”

Rikard & Therese

“Vi är jätte nöjda med våra underbara bilder! Vi hade en fantastisk dag med en dedikerad fotograf som fångade det naturliga ljus vi hade hoppats på i våra kort. Evelyn gjorde oss trygga och såg till att vi hade kul under hela fotograferingen.Vi rekommenderar Evelyn varmt till alla som vill ha minnesvärda bilder!”

Älskar du vad du ser?

Låt oss jobba tillsammans

För porträtt, familj- eller företagsfotografering kontakta Evelyn direkt på hello@evelynwallin.se

Kontakta mig! Jag vill lära känna er, er historia, era planer och hur jag kan hjälpa till. 
Om ni älskar det jag gör och undrar något är jag bara ett mail bort.Det går bra att fylla i formuläret på svenska.

Vald siffra: 0