Internationell publicering The windswept wanderers
Internationell publicering The windswept wanderers
Internationell publicering The windswept wanderers

Internationell publicering i Maj 2020!

Men alltså så glad jag blir!

Jag hoppsar fram när jag får mejlet om att jag är med och tävlar om att bli publicerad. Kanske till och med en framsida. Jag fick tre hela sidor, alltså wow! Det är mycket. Det handlar om bröllopet nere på Marstrand!

Västkustbröllop

Foto: Jag

Hur gick det till att bli publicerad i en internationell tidning?

Jo den här tidningen som ges ut i USA, har ett tema för varje månad och det första numret som kom i maj hade tema vind.Det stod för mig mellan två bilder och ni ser själva ovan i publiceringen vilken jag tillslut valde.

Internationell publicering The windswept wanderers
Internationell publicering The windswept wanderers

Foto: Jag

Vilket konstigt år detta är. Dels corona som gjort att jag just i detta nu enbart har ett enda bröllop kvar i år, resten har flyttats fram till nästa år.

Samtidigt lovade jag mig själv 2019 att våga tävla och bli bedömd. För att bli ännu bättre. Och herregud halva året har inte ens gått och allt detta har hänt!

.I januari fick jag Silver i WPPI bröllopstävling med mer än 8000 deltagare från hela världen.

.Därefter fick jag ett brons på hela 75p i prestigefyllda The portrait masters där över 13 000 deltagare tävlar i porträtt foto. Denna utmärkelse var i kategorin barnporträtt.

.Jag har blivit intervjuad av SistersinLaw – Life mamma- och livsstilsblogg.

.En vänlig själ skickade in tips om mig till tidningen VillaNytt som når ut till hur många villaägare som helst runt om. Jag blev intervjuad. Tidningen kommer ut 22 Maj (så håll utkik i brevlådan).

.Igår satt jag live i zoom videosamtal och lät en av världens duktigaste fotografer bedöma en av mina bröllopsbilder. Ägaren av Fearless photographers, där jag är medlem. Så SJUKT läskigt! Är lite stolt över mig själv att jag var så modig.

Mer kommer hoppas jag! Håll utkik och bli inspirerad!

 Ska ni gifta er? Skicka er bokningsförfrågan idag!

För att få mer inspiration, kika in min instagram 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OUR VERY

LATEST

Micro wedding in a rainy Stockholm!

Micro wedding in a rainy Stockholm!

Sara and Joakim tied the knot regardless of change of plans. Love refuses to pause! We have all seen the hashtag #lovewontwait on instagram. On Saturday, this became more than just a sentence, it became the reality for Sara and Joakim who said yes to one other in the...

Alternative to a big wedding!

Alternative to a big wedding!

So you have realised you're not the big wedding type of couple.. Great let's connect! Alternatives to large weddings. Congratulations! I get it! You want an intimate day to get married where the focus is on you and your love. Don't get me wrong, big and grand weddings...

5 Q and A regarding elopements!

5 Q and A regarding elopements!

5 Q & A regarding elopements as a start on your new adventure Are you considering to elope? Congratulations! Then you are longing for a jaw-dropping adventure, I understand! Hooray! Then you certainly have come to the right place. I am both an elopement planner...