Wedding, elopement sweden, planning a elopement

"A moment will only last a second, but the memory will live on forever".​

Evelyn Wallin Photography

Hej, det är jag som är Evelyn!

Innan jag fann min man , såg inte jag mig själv som giftastypen. Hellre som en örn flygandes över havet, där mitt hem är dit jag tar mig. Utan hans vetskap gjorde han mig sugen på ett giftermål. 

Vårt bröllop och planeringen av bröllopet i New York var en extraordinär upplevelse. Vi planerade allt från Stockholm och jag åkte själv dit ett halvår innan vigseln för att äta på stället vi skulle ha vår lunch, provsminkades och träffade vår fotograf i hans hem/studio i Brooklyn. 

Det blev vårt drömbröllop och öppnade mina ögon för det faktum att jag skulle vara GRYM på att hjälpa andra att få deras drömbröllop, med fotografier att matcha det med. 

Det är min passion och gåva till er, att hjälpa er att skapa ert drömbröllop och berätta er kärlekshistoria genom glaset på objektivet.

Var ni än är, om det är Bermuda eller på en bergstopp, dit åker jag och berättar Er kärlekshistoria.

Varför Stories by the sea?

Platsen jag alltid har kallat hem (förutom där min man och barn är) har alltid varit nära havet, I havet, på havet och med en öppen horisont. Det är här jag är i bäst kontakt med mig själv, där jag finner min kreativitet, där jag har mina mest klara tankar, visioner, ideér och där jag tankar min energi. 

Med det sagt, nej, jag behöver inte fota er kärlekshistoria vid vatten om ni inte önskar det, men, det är troligt att ni finner mig där, redigerandes era bilder.

Evelyn Wallin Photography
Evelyn Wallin Photography
Evelyn Wallin Photography
Evelyn Wallin Photography
Evelyn Wallin Photography
5/5
“Evelyn är otroligt professionell och enormt duktig fotograf.  Jag vill ge mina bästa rekommendationer och skulle jag/vi behöva en fotograf igen så är hon den enda alternativet för oss. Jag är så grymt imponerad av hennes foton och härliga bemötande.”
Evelyn Wallin Photography Stockholm bröllopsfotograf och elopements
Malin & Gareth

JAG LEVER FÖR

Vackra soluppgångar

Hur kan vi inte? Tystnaden som råder, som om tiden stannat för en kort stund. Eftersom alla vet att det inte gör det, så vill jag säkerställa att jag åtminstone försöker fånga lite av dess skönhet. 

Internationell bröllopsfotograf i Stockholm och Gotland
img_4019-edit

JAG LEVER FÖR

Havsbad

Åh, det är magiskt att avsluta en fotosession med ett bad. Men nästa sak att pröva är undervattensfoto. Vill ni vara  med ?  Och upptäcka och fota på Island? Ska ni dit? Bra, ta med mig!

JAG LEVER FÖR

Lite bus

Eller mycket! ni bestämmer. Men JA, foton där ni gör något oväntat, när du tar fram det lite vilda i dig så finner ni mig troligast på marken, under ett bord eller kanske på en stol någonstans. Viska något riktigt busigt eller snuskigt (du väljer) i din kärestas öra. Spontana magskratt är oslagbara på bild.

evelyn