Evelyn

"Together we can face any challenges as deep as the ocean and as high as the sky."

SONIA GANDHI

Evelyn Wallin internationell bröllopsfotograf 1

Evelyn Wallin internationell bröllopsfotograf

Innan jag fann min man , såg inte jag mig själv som giftastypen. Hellre som en örn flygandes över havet, där mitt hem är dit jag tar mig. Utan hans vetskap gjorde han mig sugen på ett giftermål. 

Vårt bröllop och planeringen av bröllopet I New York var en extraordinär upplevelse och öppnade upp mina ögon till det faktum att jag skulle hjälpa andra att få deras drömbröllop med fotografier att matcha det med. 

Det är mitt uppdrag och gåva till er, att hjälpa er att skapa ert drömbröllop och berätta er kärlekshistoria genom linsen. Där ni är, om det är Bermuda eller på en bergstopp, dit åker jag!

Varför Stories by the sea?

Evelyn Wallin internationell bröllopsfotograf 2

Platsen jag alltid har kallat hem (förutom där min man och barn är) har alltid varit nära havet, I havet, på havet och med en öppen horisont. Det är här jag finner min kreativitet, där jag har mina mest klara tankar, visioner, ideér och där jag tankar min energi. 

Med det sagt, nej, jag behöver inte fota just er kärlekshistoria vid vatten om ni inte önskar det , men det kan vara just där ni finner mig redigera era bilder.

JAG LEVER FÖR

Vackra soluppgångar

Hur kan jag inte? Tystnaden som råder, som om tiden stannat för en kort stund. Eftersom jag vet att det inte gör det, så vill jag säkerställa att jag åtminstone försöker fånga lite av dess skönhet.

Internationell bröllopsfotograf i Stockholm och Gotland
img_4019-edit

JAG LEVER FÖR

Havsbad

Åh, det gör jag. Skulle kunna göra det året runt. Kanske. Nästan. Men nästa sak att ta tag i är undervattensfoto. Och ta dykarcertifikat. Och upptäcka Island, kanske Nepal och Kanada. Så mycket att göra på så lite tid.

JAG LEVER FÖR

Lite bus

Ja men visst, foton där ni gör något oväntat, när du tar fram det lite vilda i dig, då är jag som mest galen med kameran. Ni ser mig troligast på marken, under ett bord eller kanske på en stol någonstans. Viska något riktigt busigt eller snuskigt (du väljer) i din kärestas öra. Det är svårslaget med spontana magskratt.

evelyn