Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop

Intimt bröllop i Stockholm!

Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop
Sara och Joakim fick varandra trots ändrade planer.

Kärleken vägrar att pausas!

Alla har vi sätt hashtagen #lovewontwait på instagram.

Och i lördags blev detta mer än en mening, det blev verklighet för Sara och Joakim som sa ja till varandra i Oscarskyrkan i Stockholm. 

Vi möttes upp på Hasselbacken för first look, och redan i bilen på väg ut, tog jag kontakt med en av brudtärnorna för att diskutera alternativ till ställen. Som tur var så var tärnan helt rätt person och gav mig en bild av situationen. Väl på plats kunde jag välja en plats som jag snabbt städade i ordning. Sen var det dags. 

Jag säger det igen, First look är magiskt. Kika här.

Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop
Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop
Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop
Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop

Helt galet vackert eller hur, vem kan motstå detta rum, denna terass och hur denna regniga dag skapade makalöst ljus för foto. Jag får inte nog av dessa bilder. 

Jag trycker ofta på first look för paren jag träffar under planeringsmöten. Det är en så speciell stund där paret ges en lugn stund. Det är ofta önskvärt då bruden (främst) ofta gör sig i ordning i många timmar innan. Vilken kulmen det blir när hennes blivande man får se henne när man känner sig som vackrast i världen. Underbart att titta tillbaka på och minnas.

Efter first look gick vi direkt på porträttsessionen, det faller sig naturligt. Vi gick in på Skansen, miljöerna där är fantastiska, och urvalet stort.

Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop
Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop
Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop
Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop
Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop
Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop

TIPS FÖR REGNIGA BRÖLLOPSDAGAR

  • Ha med ett par gummistövlar i någon tuff färg. Det är dels skönt att kunna vara torr om fötterna om ni ska fotas utomhus, men ger också en snygg kontrast i bilderna. Typ ska det regna, så ska det synas 🙂
  • Köp ett snyggt paraply, utan mönster, utan loggor eller tryck. De transparenta är de snyggaste för foto.
  • Boka upp extra tid i  schemat för porträttdelen. Det är inte lika smidigt som när det är sol. Det kräver mer anpassning och man kan behöva flera ställen att välja på för variation. Spontana bilder är också svårare att ta under regn, så ju mer tid desto bättre.
  • Om du inte vill ha gummistövlar så ha iallafall med dig ett par ombytes skor som inte gör lika mycket om de blir blöta eller smutsiga, för utomhus fotograferingen. 
  • Även om ni inte får golden hour bilder under sen eftermiddag så rekommenderar jag ändå att gå ut och tar lite bilder. Ni är  mer avslappnade nu när ceremonin är över och partyt och lekarna är kvar av dagen. Det gör inte heller lika mycket om klänningen blir lite blöt och smutsig. Älskar uttrycket “make sure you wear the f*ck of that dress”. 🙂
Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop

Oscarskyrkan på Narvavägen i Stockholm var platsen för Sara och Joakims vigsel. Kyrkan är ståtlig och ceremonin var så vacker och blev så personlig med två musiker där ena spelade saxofon. Så bra, så håren på mina armar reste sig.

Utgångslåten gav alla känslan av att vara på ett dansgolv och brudparet dansade ut ur kyrkan. Därefter gick alla ut och väntade på att ge brudparet våra varmaste gratulationer.

Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop
Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop

Sedan gick alla gäster över gatan till församligslokalen för mingel, lekar, tårta och dans.

Intima bröllop, små bröllop, coronabröllop, elopement, bröllopsfotograf, planrea ditt drömbröllop, planera ditt elopement, elopement fotograf, fotograf i sverige, planera ditt bröllop, bröllopsdagsinspiration, bröllopsdag, bröllopskostym, bröllopsklänning, hasselbacken, bröllop i stockholm, regnig bröllopsdag, bröllopsdag i regn, paraply på bröllop

Tveka inte att skicka ett mail hello@evelynwallin.se

Ser fram emot att jobba ihop med er, för att skapa med mest minnesvärda dag i era liv!

Fyll i förfrågan här

Vi hörs kram till er! /Evelyn

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *