Alternativ till stora bröllop!

European elopement photographer, Europeisk elopementfotograf, planera ert elopement, planera ert destinationsbröllop, destinations bröllopsfotograf, planera intima bröllop, elopementplanning, planning your european elopement, Ireland elopement, Iceland elopements, farao island elopements, lets elope europe, nordisk elopement fotograf, elopements with a view, vackra bröllop, utomhusvigsel
Är ni inte typen som vill ha ett stort bröllop? Då är detta inlägg för er.

Alternativ till stora bröllop.

Grattis! Jag förstår att ni då är sugna på ett mer intimt sätt att gifta er på där fokuset er på Er kärlek.. Förstå mig rätt, stora och pampiga bröllop kan vara drömmen för många, och en del av er har säkerligen drömt om det scenariot sedan barnsben. För er är detta inlägg mindre relevant.

Ni som däremot inte längre eller inte alls drömmer om 100 + bröllop, detta är för er.

För vad finns det egentligen för alternativ till stora, traditionella bröllop?

Jo ofantligt många alternativ, rent av lika många alternativ som det finns par som planerar sitt bröllop. 

Ok jag ska inte hålla på alternativen mer! 

Så ni har insett att den traditionella bilden av bröllop inte är för er. Grattis, då vet ni det och kan lämna den tanken bakom. 

Mitt första tips är att boka in en dejt med er partner. Någonstans där ni kan vara någorlunda ifred, och där ni kan prata. Ta med er papper och pennor. Sen brainstormar ni, och skriv ner allt smått som stort. Hur löjligt det än låter men frågorna ni ska brainstorma kring är:

  • När och var har ni haft de bästa dagarna tillsammans? Vad har ni gjort då?
  • Har ni någon speciell plats som betyder mycket för er?
  • Eller någon plats ni alltid velat upptäcka/se tillsammans?

Skriv skriv skriv. Hur knasigt eller underbart och stort det  än kan vara. Därefter ställer ni er den här frågan:

Blunda var för sig och föreställ er att ni redan gift er och vaknar upp dagen efter. Hur ser det ut? Vilken miljö befinner ni er i? 

Skriv ner allt!

Här följer ytterligare frågor jag fått kring elopements

  • Hur gör man rent praktiskt, letar rätt på en vigselförrättare ute i vildmarken eller på ett fjäll, det låter svårt.

Inte särskilt, jag har i mitt uppdrag att finna en lämplig, och om jag inte får tag i en så kan ni göra själva vigseln i stadshuset och sedan elopa och läsa era löften tillsammans på platsen ni valt.

  • Vi älskar att vandra hur gör man med klänningen, känns svårt att elopa om man vill ha en riktig bröllopsklänning.

Åh inte alls! Ni kan till och med välja. Antingen byter ni om innan och vandrar i era bröllopskläder, du kan rulla upp kjoldelen av klänningen på olika sätt beroende av tyg och sätta en påse runt. Eller, så byter ni om utomhus rygg mot rygg för att sedan få en fantastisk First Look när ni vänder er om. båda sätten är fantastiska.

European elopement photographer, Europeisk elopementfotograf, planera ert elopement, planera ert destinationsbröllop, destinations bröllopsfotograf, planera intima bröllop, elopementplanning, planning your european elopement, Ireland elopement, Iceland elopements, farao island elopements, lets elope europe, nordisk elopement fotograf, elopements with a view, vackra bröllop, utomhusvigsel
European elopement photographer, Europeisk elopementfotograf, planera ert elopement, planera ert destinationsbröllop, destinations bröllopsfotograf, planera intima bröllop, elopementplanning, planning your european elopement, Ireland elopement, Iceland elopements, farao island elopements, lets elope europe, nordisk elopement fotograf, elopements with a view, vackra bröllop, utomhusvigsel
  • Hur vet vi vilken tid  som är bäst för det stället vi vill elopa till?

Om ni menar årstid så kan det också vara en fråga att ställa sig redan i början när ni brainstormar. Menar ni tid på dagen så är det något jag har koll på och kollar av med er vad ni önskar utifrån platsen ni valt.

European elopement photographer, Europeisk elopementfotograf, planera ert elopement, planera ert destinationsbröllop, destinations bröllopsfotograf, planera intima bröllop, elopementplanning, planning your european elopement, Ireland elopement, Iceland elopements, farao island elopements, lets elope europe, nordisk elopement fotograf, elopements with a view, vackra bröllop, utomhusvigsel
  • Pappersarbete när man gifter sig i andra länder, hur löser vi det?

Återigen så hjälper jag er med alla detaljer inför er dag, när och vilka papper som behöver skickas in. Även vilka lagar som gäller. Ni kan slappna av. 🙂

European elopement photographer, Europeisk elopementfotograf, planera ert elopement, planera ert destinationsbröllop, destinations bröllopsfotograf, planera intima bröllop, elopementplanning, planning your european elopement, Ireland elopement, Iceland elopements, farao island elopements, lets elope europe, nordisk elopement fotograf, elopements with a view, vackra bröllop, utomhusvigsel

Hoppas ni blivit något klarare! Om ni har flera frågor, kolla in ett annat inlägg jag skrivit i ämnet.

Tveka inte att skicka ett mail hello@evelynwallin.se

Ser fram emot att jobba ihop med er, för att skapa med mest minnesvärda dag i era liv!

Fyll i förfrågan här

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *