4 anledningar till att överväga elopement!

Evelyn Wallin Photography bröllopsfotograf och elopements

Vackra Fårö

4 anledningar att överväga elopement!

Att överväga elopement är förstås inte för alla. En del har drömt om stora bröllop, men stora bröllop innebär också stor stress. För flera människor är blotta tanken på ett stort bröllop och att stå i centrum mer en mardröm än någonting de drömt om. 

Alla förtjänar att få en bröllopsdag där kärleken hyllas på ett sätt som passar er. Har ni inte funderat eller övervägt elopement så kolla igenom dessa punkter.

Evelyn Wallin Photography bröllopsfotograf och elopements

Raukar med privata stränder och turkost vatten. Perfekt för elopement

  1. Dagen handlar om ER. Genom att överväga elopements så slipper ni en massa logistik, hur ni ska göra er familj och gäster nöjda och underhållna under dagen och kvällen. Men också om ni vill läsa personliga löften för varandra och inte tycker om tanken på att läsa inför alla gäster, så kanske elopements är för er.
  2. Gäster. Vad ska jag säga… det är inte alltid en stressfri zon att börja sätta ihop en lista med familjemedlemmar som kanske har en eller annan minerad relation eller skilda familjemedlemmar. Eller bara det att försöka prioritera och välja ut ett visst antal personer ur ett helt liv av vänner. Det kan vara oerhört tufft att sätta ihop en gästlista utan att såra eller bli osams med folk. Dramatiskt, ja. Och självklart ska ni stå fast vid era val. Men det går att slippa dramat. Tänk att inte behöva fundera över gästlista överhuvud taget… Om det var sköt att läsa detta, då kanske elopements är för er!
  3. Budget. Oavsett om ni har en liten eller stor budget, så har ni färre bröllopsposter att budgetera. Ni kan välja att ha en klänning som ni tycker om, välja en plats lokalt, och anlita en fotograf som ligger inom er budget. Har ni större budget kan ni välja att åka till er drömplats, ha en drömklänning och kanske addera en videograf att fånga er dag.
  4. Varför inte starta er smekmånad direkt efter att ni sagt JA. Om ni åker bort för er elopement, kan ni starta direkt efter. Välj en plats som ni alltid velat åka till, och fortsätt er dag med smekmånad på drömplatsen.
4 anledningar att överväga elopement

Underbara raukar på Fårö och Gotland.

4 anledningar att överväga elopement

Hur vackert är inte detta?  Maspalomas på Gran Canaria i soluppgång. Varför inte? Perfekt för intimare bröllop!

4 anledningar att överväga elopement

Provence, bergsby i solnedgång. Say no more.

4 anledningar att överväga elopement

Stockholm om sommaren har många vackra platser för elopement

4 anledningar att överväga elopement

Fårö igen, för här finns så många juveler för elopement.

För att läsa hur det är att arbeta med Evelyn Wallin Photography, läs här

Kolla in galleriet med Szu & Ting som elopade till Sthlm från Taiwan.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *