5 tips för att få ner bröllopskostnader!

Bröllopskostnader


Foto: Evelyn Wallin

5 tips att få ner era bröllopskostnader!

Visst kan bröllopskostnader dra iväg på alla plan, och i stot bli hur dyrt som helst. Men det behöver verkligen inte bli det.

Här kommer mina 5 tips för att få ner era bröllopskostnader!

 1. När ni väl bestämt er för att ni ska gifta er, gör var sin lista på saker, företeelser, traditioner som ni var för sig tycker är viktigast. Är det viktigt med en stor fest? Ni kan fortfarande ha en fest, loge, lada, slott eller utomhus i ett väder-säkert land. 
 2. Blomster arrangemang, så vackert och så så dyrt. Men jag förstår, floristerna väljer leverantörer som vet att blommorna håller hela dagen. Satsa på säsongens blomster och lokala blommor som inte behöver specialbeställas utomlands ifrån. 
 3. Bröllopsklänningen, denna viktiga bröllopspost som man kanske drömt om sedan man var barn. Man kan välja tvådelat så kan man plötsligt använda delarna var för sig till andra tillfällen än bröllopet. Om man är lite djärv kan man ju färga delarna också. Eller hyr kläderna. Finns bra med ställen att hyra vackra bröllopskläder, kolla The wow closet. Eller second hand.
 4. Dekor. Att dekorera ett bröllop i en viss stil kan verkligen bli dyrt, är ni inte typen att göra egentillverkade dekorationer? Fundera över om ni inte ska elopa, bara ni två och kanske de allra närmaste. Då slipper ni all krusidull, naturen blir er dekor.
 5. Stress. Ja stress kostar! Att planera bröllop ska vara roligt, mysigt och något att se fram emot. Men det kan onekligen kosta i bråk, osämja, ohälsa och otaliga timmar av stress. Är du en person som inte tycker det är värt att stressa, eller mår dåligt av för mycket stress, då är kanske en elopement rätt för er! Ni kan fortfarande ha en fest, senare eller inte alls. Tänk en dag som inte behöver handla om någonting annat än Er (och tänk på alla bilder från flera platser ni kan få, utan att behöva hålla ett tidsschema) . 

 

Kolla in mina paket för elopements inom Norden och Sverige här

Ni har väl sett mina erbjudanden för elopements på några utvalda platser i världen under 2021, läs detta blogginlägg!

För att läsa vad kunder tycker om Evelyn Wallin Photography, läs här

13 reaktioner på ”5 tips för att få ner bröllopskostnader!”

 1. I like the valuable info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I’ll learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next! Serena Locke Arrio

 2. Attractive section of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get in fact loved account your blog
  posts. Anyway I’ll be subscribing in your augment or even I achievement you get admission to constantly fast.

 3. naturally like your website but you have to check the spelling
  on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and
  I in finding it very troublesome to tell the reality nevertheless I’ll certainly come again again.

 4. My brother recommended I might like this blog. He was totally right.
  This put up actually made my day. You cann’t believe simply how a lot time I had spent for this info!

  Thank you!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *