Februari bröllop med stormiga vindar på Ekolsunds slott!

Februari bröllop

Februari bröllop med stormiga vindar

Februari bröllop kan vara minst lika vackra som sommarbröllop! Vi hade en drömbild av snötäcke vid Ekolusunds slott, men hur vackert är det inte med stormiga vindar och dramatiska moln? Mer vinterbröllop åt folket!

Jag mötte upp Joachim vid den ena allén, det var dags för First Look. Den underbara nervositeten och pirret kan man se i bilderna och de skapar minnen för livet. 

Februari bröllop
Februari bröllop
Februari bröllop

Kärleken, blicken, kramen och intimiteten i en First look är svår att återskapa eller posera.

De känslor som bubblar upp i den millisekund som brudgummen ser sin brud, är värd miljoner med tanke på det värde bilderna skapar. 

Vilka minnen jag får vara med och fånga! Jag VET att Jocke kommer känna känslan i sin mage varje gång han ser dessa bilder. Vilken ära! Jag är så oerhört tacksam för alla er brudpar som låter mig få vara med om detta. Gång på gång. 

Jag kan inte tacka er nog!

Februari bröllop

Vi lyckades få till några bilder ute på fältet, därefter valde jag att gå in i slottet, de miljöer som ett slott erbjuder passar alldeles utmärkt för bröllopsporträtt. Eller vad säger ni?

Februari bröllop
Februari bröllop
Februari bröllop

Älskar hur paret valt en ren dekoration med detaljer i silver och murgröna i middagssalen. Tillsammans med kungliga porträtt och pelare skapade det onekligen en miljö som passar underbart bra på slott.

Februari bröllop

Under tidens om vi höll oss inomhus för porträtt så ökade blåsten i styrka, men jag hade en plats till som var aktuell för ett pampigt porträtt. utomhus mellan slottsflyglarna. Jag hade enbart ett par minuter på mig eftersom det dels var isande kallt, men också en fråga om att bevara brudens frisyr bland annat.

Men bilden blev av!

Envis som få så ger jag mig sällan när jag har en klar bild i huvudet av vad jag vill fånga. Och brudens frisyr höll… nästan. Men det fanns tid över för att räta till alla detaljer som hår och lera. Därefter bar det av till Vårfrukyrkan i Enköping.

Evelyn Wallin Photography Stockholm bröllopsfotograf och elopements

Hur vackert blev det inte? Älskar denna så ofantligt!

Februari bröllop

En brud på väg till vigsel…. I dörröppningen på ett slott. Så vackert. 

Februari bröllop

Efter att Pernillas pappa lämnat över henne till Joachim… Så intimt, så vansinnigt underbart vackert. Blir så rörd varenda gång!

Februari bröllop

Vackra ni! Jag önskar er all lycka i världen! 

Stort Grattis till Jocke och Pernilla!!

Läs vad andra skriver om Evelyn Wallin här

 

Klänning från Lilly

Blommor från Asplunds blomsterhandel

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *