Bröllopsfest, alltså ja!

Bröllopsfesten
Bröllopsfesten. När det äntligen börjar sjunka in. Äkta makar..

Bröllopsfest + bröllopsfotograf = sant

Jag fullkomligt älskar att få vara med under bröllopsfesten. Jag vill verkligen trycka på att låta bröllopsfotografen vara med ända in i kaklet. När middagen är över och tårta har ätits, kanske till och med en första dans som man och hustru. DÅ, men det är inte förens då egentligen som nervositeten och fjärilarna i magen lägger sig. 

Äntligen kan ni “bara få vara” och slappna av.

Bröllopsfesten

Så många av era vänner och familj vill dela er glädje och kanske har en del av dem rest långt för att få göra det. Tänk att få ta tillvara på dessa bilder, att om många år framöver kunna se tillbaka minnas och återuppleva den glädjen och kärleken. Det är absolut något att tänka på när ni planerar dagen med er fotograf.

Bröllopsfesten

Några bröllopspar jag har pratat med säger att de låter familj och vänner ta lite spexiga festbilder under kvällen. Jag tänker att de inte har kameror med den kapaciteten att ta hand om snabb rörelse, och att fota i mörker kräver mer än en mobil. Det kräver bra utrustning och ibland även en viss typ av blixt för att rent teoretiskt få det bra. Inte skadar det väl heller om fotografen i fråga har gjort sådana uppdrag ett flertal gånger. 

Bröllopsfesten

Jag tror att ni skulle vinna på att ha med bröllopsfotografen hela dagen ändas in i småtimmarna. För att kunna titta tillbaka på bilderna och återuppleva timmarna när ni kunnat slappna av och njuta tillsammans med vänner och familj.

Njuta av att ha blivit äkta makar.

Bröllopsfesten

För att kika på fler av bröllopen Evelyn fotograferat, kolla här

För att läsa vad andra brudpar skrivit om Evelyn, läs här

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *