5 tips för fantastiska foton!

5 tips att komma ihåg!

5 tips från bröllopsfotografen! Inte nog med att det är svårt att välja fotograf inför er stora dag, bara det är en djungel, jag vet. Men det finns fler saker att ha i åtanke när man planerar en av de viktigaste dagarna i ens liv!

Tips nummer 1!

Ni har hittat en fotograf som ni tycker tar fina bilder. Toppen det gör det hela lättare förstås. Då tycker jag ni ska boka in en träff med denna, gärna så snart som möjligt. Ni förlitar er på en okänd person som ska fånga och berätta er kärlekshistoria på en dag då känslorna går bananas.

För att ni ska få helt oförglömliga bilder från er dag så kan jag inte betona det nog , lär känna varandra. Skapa en relation med er fotograf, så ni vågar gå all-in när dagen väl kommer.nTro mig, ni kommer vilja ha bilderna med apskratt, tårar och tokigheter.

5 tips! underbara bilder från din bröllopsfotograf!
Ljuvliga gapskratt, tårar och en massa tokerier. Ja det är bilder ni vill titta tillbaka på!

Tips nummer 2!

Visst är det vansinnigt viktigt att skapa en relation med din bröllopsfotograf. Men det finns ännu en aspekt som ligger i topp för hur bra era bilder blir och därmed även er dag, det handlar om schema. Ja, ni har säkert hört det förut, men det stämmer också. Tillräckligt med tid för alla moment. Varför? Jo det ska jag berätta så tydligt jag bara kan.

Ni vill inte stressa på er dag!

Nej, under er dag ska ni kunna njuta av varje minut. Det kan ni bara göra om ni har tillräckligt med avsatt tid för det. Att stressa igenom dagens alla moment för att hinna med allt som ska göras, skapar inte förutsättning för att kunna njuta. Inte heller ger det förutsättningar för fantastiska fotografier. Detta leder mig in på tips nummer 3!

5 tips för er bröllopsdag och att få fantastiska fotografier.
5 tips för fantastiska bröllopsfotografier! Marstrands havshotell

Tips nummer 3!

För att ni ska kunna njuta behövs tid, ja. Men ni behöver också släppa kontrollen, ett annat ord för detta är d-e-l-e-g-e-r-a.

Se till att uppdatera erat toastpar/master/madame som håller i er dag från det att dagen börjar. De ska hålla i trådarna, ta alla telefonsamtal, lösa alla potentiella hinder under dagens gång, så att ni kan slappna av. Välj dessa därför med omsorg, och se till att de är införstådda med uppdraget!

fantastiska fotografier för er bröllopsdag. Fotografens bästa tips.
Förväntan. Kärlek. Nu kommer bruden!

Tips nummer 4!

Förväntan och all nervositet som uppträder innan ni blivit fru och make, ja, det går att fånga på bild! Och det är underbart. Ge er fotograf utrymme att vara med under tiden ni gör er i ordning.

Det är så vackert, kittlande och känslorna som ligger som en vacker dimma över rummen, blir underbara minnen att titta tillbaka på. Att få återuppleva nervositeten och känslorna som man nästan kan ta på.

Pssst. Se bara till att MUA och hårstylister är uppdaterade med tids schemat för fotografering. Hellre att personer(na) kommer tidigare än det som sagts än att det drar ut på tiden, för då är det tiden för fotograferingen som förkortas.

Tips från fotografen. Förberedelser är fantastiska att titta tillbaka på med alla känslor och nervositet.
“En dag är det min tur”

Tips nummer 5

Era vänner vill vara där för er och se till att er dag blir så bra den bara kan.

Det är jag helt övertygad om. Mitt sista tips för de mest fantastiska bilderna handlar om att ge sig hän. Låt er familj och era närmaste vänner få ge er den gåvan, att se till att ni får den vackraste dagen i ert liv.

Äg er dag! Njut. Släpp taget en stund. Det är värt det! Ni är värda det!
När brudgummen ser sin brud första gången.
5 Tips. Ge er hän. Njut. Balingsholm herrgård
Vackra miljöer, underbara bilder när det finns tid.
Ge er tiden att kunna njuta av er dag!
Fantastiska vänner som gör allt för att ni ska få en så bra dag som möjligt!
Låt era vänner och närmaste hjälpa er få en fantastisk dag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *